WrestlingClassics.com Message Board Post New Topic  New Poll  Post A Reply
my profile | directory login | register | search | faq | forum home

  next oldest topic   next newest topic
» WrestlingClassics.com Message Board » Professional Wrestling & General Discussion 2010 - Current » Please Post Board Tech Problems Here (Page 3)

 - UBBFriend: Email this page to someone!   This topic comprises 3 pages: 1  2  3   
Author Topic: Please Post Board Tech Problems Here
brawler2711
Member
Member # 26849

Icon 1 posted      Profile for brawler2711     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
anyone else getting request time out messages after trying to make a post?

--------------------
"I'll be with 20 in-laws...hhhmmm..we'll see. But, 7 of the 20 are my nieces (in their early to mid 20's), so I'll enjoy seeing a few of them at the pool, and on the beach.At least the "scenery" should be enjoyable. [Smile]"
Sir Tojo

IP: Logged
Travlr
Administrator
Member # 4304

Icon 1 posted      Profile for Travlr     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Not any more; the connectin resetting has stopped.

Is it just this site? Or do you need to reboot your router/modem? (Should do that every few weeks/couple of months anyway).

--------------------
The Traveller
a fan since '68....

"Reputation is what others think about you. Honor is what you know about yourself. The friction tends to arise when the two are not the same.... Guard your honor; let your reputation fall where it may."

IP: Logged
Infamous
Member
Member # 10021

Icon 1 posted      Profile for Infamous     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Past few days I've been recieving "session has been timed out" after trying to add my post replys. Its comes rather quick since I have not been taking long to type post & most is no more than a sentence or 2 within a minute

Posting this timed me out

[ 03-01-2012, 01:00 PM: Message edited by: Infamous ]

IP: Logged
Old School Drew from NY
Member
Member # 1981

Icon 1 posted      Profile for Old School Drew from NY         Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I am getting the time out message as well. It's not a huge problem because as long as I hit the back button what I typed is still there but I don't want it to become a bigger problem. I type in the "quick reply" section and when I hit send I get

EDIT: Of course when I hit add it didn't do it here.

[ 03-02-2012, 02:01 PM: Message edited by: Old School Drew from NY ]

IP: Logged
okstampede
Member
Member # 10203

Icon 1 posted      Profile for okstampede     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I too am getting the "timed out" almost every time I try to post. Been that way for a few days.

--------------------
"These matches are sanctioned by the NWA, the National Wrestling Alliance. Wherever you see that banner, you know you're seeing the finest in professional wrestling."

"Nothing I hate more than a dog that sucks eggs."

IP: Logged
Cornette Fan
Member
Member # 4170

Icon 1 posted      Profile for Cornette Fan     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I didn't get the "timed out" message for a day or so but now it's started back up again for some reason.

Later,
Nate

--------------------
Hulk Hogan, you are a household word, but so is garbage. And it stinks when it gets old too.
(Jim Cornette...1997)

If your mother wasn't so fancy we could shop at a gas station like everybody else.
(Homer Simpson)

IP: Logged
BERT from NJ
Member
Member # 4090

Icon 1 posted      Profile for BERT from NJ     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
pop up blocker has come up a couple times today while visiting the site (preventing downloads)

--------------------
"Kneel before Zod"
General Zod

"You're a little out of order yourself-You insulted him a little bit, you insulted him A LITTLE BIT"
Jimmy the Gent Conway

“The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.”
Edmund Burke

IP: Logged
Crimson Mask from FL
Administrator
Member # 10449

Icon 1 posted      Profile for Crimson Mask from FL     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I just made a post, saw it appear on the thread, came back a couple of minutes later and it was gone.

--------------------
If you lames are the master race, my money's on the mud people.---Andrew Vachss

IP: Logged
SpiderGuard
Member
Member # 6369

Icon 1 posted      Profile for SpiderGuard         Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Board's been a little slow for me today, and when I went to the main forum a minute ago it said there was 1 topic wit 10 posts in this forum. All the topics showed up, but maybe there's something weird going on.
IP: Logged
Tyler From Charlotte
Member
Member # 41072

Icon 1 posted      Profile for Tyler From Charlotte     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Anybody ever figure out how to get pictures and embedded videos to show on Apple products? I just got a new iPad and would like to ditch my laptop if possible.
IP: Logged
Crimson Mask from FL
Administrator
Member # 10449

Icon 1 posted      Profile for Crimson Mask from FL     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
For the time being, only way is to click on the edit or reply with quote icon, find the actual URL in the code in the post, and open it in its own window.

--------------------
If you lames are the master race, my money's on the mud people.---Andrew Vachss

IP: Logged
Crimson Mask from FL
Administrator
Member # 10449

Icon 1 posted      Profile for Crimson Mask from FL     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Well, window, tab, whichever.

--------------------
If you lames are the master race, my money's on the mud people.---Andrew Vachss

IP: Logged
Tyler From Charlotte
Member
Member # 41072

Icon 1 posted      Profile for Tyler From Charlotte     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Thanks. By the time being, can I take that to mean that there may be a fix coming at some point in the future?
IP: Logged
Crimson Mask from FL
Administrator
Member # 10449

Icon 1 posted      Profile for Crimson Mask from FL     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Yeah there'll be an update at some point, that will enable the newer codes. I have no control of the time frame of that.

--------------------
If you lames are the master race, my money's on the mud people.---Andrew Vachss

IP: Logged
Tyler From Charlotte
Member
Member # 41072

Icon 1 posted      Profile for Tyler From Charlotte     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Thanks.
IP: Logged
Travlr
Administrator
Member # 4304

Icon 1 posted      Profile for Travlr     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
The board is currently running VERY slowly, taking upwards of 10 seconds for page/topic changes (with the occasional timing-out).

Other websites and Message Boards I'm tabbed in are not showing any such slow-down.

--------------------
The Traveller
a fan since '68....

"Reputation is what others think about you. Honor is what you know about yourself. The friction tends to arise when the two are not the same.... Guard your honor; let your reputation fall where it may."

IP: Logged
James D from OH
Member
Member # 3414

Icon 1 posted      Profile for James D from OH     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
I've had that same issue (slow), today. My posts seemed to go through, but I had a few time outs, as well as exceptionally long loading times to get EVERYTHING (namely the little icons above a post), to show up.

This problem was exclusive to this board and I reset things all the time being the nerd that I am! [Smile]

--------------------
"Keep Fighting" - Heather D from OH 12/24/13.

IP: Logged
Travlr
Administrator
Member # 4304

Icon 1 posted      Profile for Travlr     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
And now, everything seems back to normal.

Eh.

--------------------
The Traveller
a fan since '68....

"Reputation is what others think about you. Honor is what you know about yourself. The friction tends to arise when the two are not the same.... Guard your honor; let your reputation fall where it may."

IP: Logged
James D from OH
Member
Member # 3414

Icon 1 posted      Profile for James D from OH     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
quote:
Originally posted by Travlr:
And now, everything seems back to normal.

Eh.

Yep. I had it a few days back too. Hopefully, it's all done now!

Thanks

--------------------
"Keep Fighting" - Heather D from OH 12/24/13.

IP: Logged
Samoan Assassin
Member
Member # 115605

Icon 1 posted      Profile for Samoan Assassin     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Don't know if this is the proper place, but when I go to the WrestlingClassics.com and click the video store an error comes up.

[ 03-09-2014, 04:54 PM: Message edited by: Samoan Assassin ]

IP: Logged
Travlr
Administrator
Member # 4304

Icon 1 posted      Profile for Travlr     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Very laggy loading today; my other regular on-line stops are not showing any such problems, just here.

Wait times of 6-14 seconds noted so far -- and one of nearly 30 seconds -- just to click on a topic or have a post posted.

--------------------
The Traveller
a fan since '68....

"Reputation is what others think about you. Honor is what you know about yourself. The friction tends to arise when the two are not the same.... Guard your honor; let your reputation fall where it may."

IP: Logged
repairmanjacj
Member
Member # 6649

Icon 1 posted      Profile for repairmanjacj     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Not a tech problem really but not sure where else to note this.

my profile name is

repairmanjack

but it shows up when I log in as

repairmanjacj

and is one of those things I can't edit.

IP: Logged
okstampede
Member
Member # 10203

Icon 1 posted      Profile for okstampede     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
This has happened a few times over the last week; I click on a thread and after 5 seconds or so, I'm sent to another site. Usually to a site telling me my computer needs to be updated. One time it went to some site to watch videos. I thought my home computer was hacked, but it happened at another computer I use as well. I think it might be certain threads this happens. I do know it was the "Bagwell does porn" thread last time.

--------------------
"These matches are sanctioned by the NWA, the National Wrestling Alliance. Wherever you see that banner, you know you're seeing the finest in professional wrestling."

"Nothing I hate more than a dog that sucks eggs."

IP: Logged
King Francis
Member
Member # 24068

Icon 1 posted      Profile for King Francis     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Can an admin "unlock" my profile, I am now unable
to access my profile and send private messages..

Thanks,

frank

--------------------
When I said that was the most ignorant thing I ever heard, I didn't realize you were still talking.

IP: Logged
King Francis
Member
Member # 24068

Icon 1 posted      Profile for King Francis     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
quote:
Originally posted by King Francis:
Can an admin "unlock" my profile, I am now unable
to access my profile and send private messages..

Thanks,

frank

can one of the mods please reset my profile so I acn send messages to my friends

thanks

--------------------
When I said that was the most ignorant thing I ever heard, I didn't realize you were still talking.

IP: Logged
James D from OH
Member
Member # 3414

Icon 1 posted      Profile for James D from OH     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
Past few days I'm getting a partial page load in Chrome. It'll load up, stop and when I scroll down it cuts everything off somewhere in the middle of the page. Refreshing sometimes generates the full page, other times it *kinda* freezes but entirely within the one tab with the issue. I can "x" that tab and everything else is fine.

No other sites are having similar issues for me and I've been unable to duplicate this issue in Firefox to this point.

--------------------
"Keep Fighting" - Heather D from OH 12/24/13.

IP: Logged
James D from OH
Member
Member # 3414

Icon 1 posted      Profile for James D from OH     Send New Private Message       Edit/Delete Post   Reply With Quote 
quote:
Originally posted by James D from OH:
Past few days I'm getting a partial page load in Chrome. It'll load up, stop and when I scroll down it cuts everything off somewhere in the middle of the page. Refreshing sometimes generates the full page, other times it *kinda* freezes but entirely within the one tab with the issue. I can "x" that tab and everything else is fine.

No other sites are having similar issues for me and I've been unable to duplicate this issue in Firefox to this point.

This is still going on. This site is also still the only one affected.
IP: Logged
  This topic comprises 3 pages: 1  2  3   

Quick Reply
Message:

HTML is enabled.
UBB Code™ is enabled.

Instant Graemlins
   


Post New Topic  New Poll  Post A Reply Close Topic   Unfeature Topic   Move Topic   Delete Topic next oldest topic   next newest topic
 - Printer-friendly view of this topic
Hop To:


Contact Us | WrestlingClassics.com Home Page

Click here to see the WCMB Rules and Regulations

Powered by UBB.classic™ 6.7.3